Noutăți

Seminarul "Bune practici de organizare şi recrutare în sindicate"

La sfârşitul lunii iulie, în cadrul proiectului "Educație la locul de muncă pentru drepturile lucrătorilor în România" derulat împreună cu BWI, o delegaţie a FGS Familia formată din Bălăceanu Gheorghe, preşedinte, şi Cirneci Cătălin, organizator, a participat la la seminarul cu tema "Bune practici de organizare şi recrutare în sindicate", organizat de colegii din Republica Moldova, Federaţia Sindicons.

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2024. Design vmw

Search