Noutăți

Proiectul AwarEnergy se apropie de final

Gestionarea complexității proiectelor de construcții este o provocare pe tot parcursul ciclului de viață, începând chiar de la momentul în care o companie primește un proiect, până la angajarea oamenilor potriviți, obținerea materialelor, consumabilele și echipamentele potrivite la șantier și construirea structurii până la finalizare. la timp. Apoi, există operarea și întreținerea continuă a proiectului finalizat. Modul de a încorpora practicile durabile în aceste domenii este o provocare din ce în ce mai mare.

Prin proiectul „Powering Romanian SMEs to Increased Knowledge in Sustainable Efficiency/Dinamizarea IMM-urilor din România, prin creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă”, ID 2022/346631, finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar norvegian 2014-2021 în cadrul „Programului de Energie din România” am reușit să conștientizăm prin activități specifice (evenimente și sesiuni de formare) peste 150 de companii de construcții, 300 de persoane (administratori, directori generali, manageri sisteme de management, auditori interni, etc.) în toate regiunile de dezvoltare ale României.

Obiectivul general al proiectului este sporirea cunoștințelor întreprinderilor mici și mijlocii românești din sectorul construcțiilor, pentru a încorpora practici sustenabile în realizarea eficienței durabile prin îmbunătățirea performanțelor lor de mediu și energetice.

Mulțumim tuturor firmelor de construcții că au răspuns invitației noastre de a participa la aceste acțiuni fără precedent în sfera sistemelor de management și standardelor în vigoare, precum și în organizarea și desfășurarea cursurilor certificate în SR EN ISO 14001:2015 și  SR EN ISO 50001:2019.

Obiectivul specific al proiectului este asigurarea sprijinului în implementarea Sistemului de Management al Energiei conform SR EN ISO 50001:2019 prin planuri personalizate pentru a răspunde specificului nevoile și activitatea a 8 IMM-uri românești din sectorul construcțiilor:

  • SC BRIKSTON CONSTRUCTION SOLUTIONS SA – unul dintre cei mai mari producători de blocuri ceramice și cărămida la nivel național și singurul producător de țiglă ceramică din România
  • SC CARBOPLAK SRL – singurul producător din România de plăci multi-perete plane, transparente de policarbonat (PC), pentru utilizări la interior și exterior în acoperișuri, pereți și plafoane
  • SC ERBAȘU TOTAL CONSTRUCT SA – firmă de construcții civile și industriale
  • SC EUROCASTEL SRL – firmă de construcții civile și industriale, rezidențiale și instalații
  • SC SISTEME DE VENTILAȚIE HVAC SRL – firmă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat
  • SC INSPET SA – firmă de construcții în infrastructura de petrol și gaze naturale
  • SC LICIU CON SRL – firmă de construcții civile și industriale, căi ferate, drumuri și poduri, instalații sanitare, termice și electrice
  • SC SOCEND IND SRL – firmă de lucrări de montare și punere în funcțiune a centralelor electrice și echipamentelor acestora

Aflați toate detaliile despre activitățile și rezultatele proiectului de pe pagina web a FGSFacebook sau Linkedin.

Stay tuned!

#PerformanțăEnergetică #PerformanțăDeMediu #EnergieRegenerabilă #SecuritateEnergetică #EficiențăEnergetică #SectorConstrucții #InnovationNorway #NorwayGrants

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2024. Design vmw

Search