Noutăți

ID Cards pentru muncă decentă în sectorul de construcții

În data de 19 noiembrie reprezentanții federației au participat la întâlnirea de consultare cu partenerii sociali, organizată în cadrul proiectului “ID Cards pentru muncă decentă în sectorul de construcții“. În cadrul întâlnirii au fost prezentate informațiile generale privind dezvoltarea propunerii de politică publică, fundamentările științifice realizate în cadrul proiectului, informații despre implementarea unor carduri similar în Europa și au fost dezbătute propunerile echipei de experți privind introducerea cardului social în sectorul construcțiilor din România.

Mai multe informații despre proiect găsiți aici:

https://forumulconstructorilor.ro/

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2023. Design vmw

Search