Noutăți

FGS Familia promovează interesele constructorilor în rândul candidaților la alegerile europarlamentare

Astăzi FGS FAMILIA a participat la conferința „Drepturile lucrătorilor și drepturile sociale în contextul alegerilor europene 2024”, organizată la Palatul Parlamentului de Fair Working Conditions - BNS în colaborare cu EESC - European Economic and Social Committee.

Conferința s-a derulat sub formă de dezbatere interactivă între candidații la alegerile europarlamentare din partidele și alianțele politice românești reprezentative. Discuția s-a concentrat pe drepturile lucrătorilor și aspectele sociale, dar au fost abordate și teme ca tranziția echitabilă, locuri de muncă și condiții de muncă, dezvoltare durabilă. sărăcie și excludere socială. integrarea lucrătorilor extra-comunitari.

A fost făcut și un apel la acțiune pentru o colaborare mai strânsă între partenerii sociali și partidele politice, dar și între partenerii sociali și europarlamentari.

La toate evenimentele la care participă, FGS Familia urmărește promovarea intereselor lucrătorilor din sector. Singura politica pe care o facem este politica sectorului de construcții și a oamenilor care muncesc în acest domeniu.

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2024. Design vmw

Search