Noutăți

FGS FAMILIA participă la al 5-lea Congres Global al BWI

FGS FAMILIA reprezintă sectorul de construcții, alături de alte 359 de sindicate din 117 țări, la cel de-al 5-lea Congres Global al BWI, Federația Internațională de Construcții și Lemn, eveniment ce are loc la Madrid, Spania, în perioada 4-7 octombrie 2022.

Astăzi și mâine (4 și 5 octombrie) se desfășoară două conferințe în paralel:
Sindicalismul inovativ, în care se discută despre bune practici și identificarea priorităților pentru acțiuni și modele inovative pentru acțiuni sindicale viitoare;
Femeile în sindicate, în care se discută despre întărirea vizibilității și a rolului femeilor ce lucrează în sectorul de construcții, cu accent pus pe agenda privind egalitatea de gen.

Colega noastră, Gabriela Sterian, face parte din panelul de discuții cu privire la strategia de recrutare și încurajarea participării femeilor în organizațiile sindicale din poziția sa de Secretar Regional al FGS FAMILIA. Puteți vedea prezentarea ei aici.

 

 

 

 

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2023. Design vmw

Search