Noutăți

Building Matters - Ultima intalnire de management din 2023

Luni, 18 decembrie, FGS Familia a găzduit ultima ședință de management de proiect „Building Matters” planificată pentru acest an.

A fost o întâlnire de bilanț, în care au fost prezentate rezultatele activității de raportare după un an de implementare, realizările obținute prin implementarea activităților WP1-Management, WP2-Conștientizare și competența privind materialele de construcții durabile, WP3-Dezvoltarea cunoștințelor în domeniul materialelor de construcții durabile și WP5-Diseminare. De asemenea, au fost făcute și planuri pentru viitoarea perioadă de implementare.

Agenda a acoperit necesitatea comunicării rezultatelor deja obținute în proiect, în special în ceea ce privește dezvoltarea unui Mediu de E-learning al materialelor de construcție durabile, diseminării activităților și a creșterii vizibilității proiectului si a rezultatelor obținute. La sfârșitul lunii Ianuarie 2024, vom posta știri despre WP3, care a inclus până acum crearea de conținut digital pentru mediul de e-learning și dezvoltarea Platformei de e-learning.

Testarea platformei va avea loc în timpul primei sesiuni de instruire a proiectului și va fi găzduită de partenerul IIPLE - Instituto per L'instruzione Professionale dei Lavoratori Edili della Provincia di Bologna, Coordonatorul acestui pachet de lucru (WP).

Rămâneți aproape de proiectul "Building Matters", 2022-1-RO01-KA220-VET-000087398 şi de FGS Familia, liderul acestui parteneriat!

Participanți:

- Daniela Zirra - FGS FAMILIA

- Dan Șerbulea – FGS FAMILIA

- Ivanescu Iuliu Marin - FGS FAMILIA

- Filio Petridou - PEDMEDE GR

- Varvara Kapaskeli - ΠΕΔΜΕΔΕ ECO - PEDMEDE ECO

- Hristina Spasevska - K&S SKOPJE

- Luisa Sileni - IIPLE - Istituto Professionale Edile Bologna

- Riccardo Cariani - IIPLE - Istituto Professionale Edile Bologna

- Frank Bertelmann-Angenendt – BZB

#BuildingMatters #ConstructionSector #Sustainability #SustainableMaterials

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2024. Design vmw

Search