sigla proiectului building matters

ERASMUS+: Building Matters

Creșterea gradului de conștientizare în rândul actorilor relevanți din sectorul de construcții cu privire la căile durabile de atenuare a riscurilor cu care sectorul de construcții se poate confrunta în contextul schimbărilor climatice

Află mai multe
This image for Image Layouts addon

Norway Grants: Powering Romanian SMEs to increased knowledge in sustainable efficiency

Cunoștințele sporite pentru IMM din sectorul construcțiilor pentru a adopta practici durabile în materie de eficiență energetică

Află mai multe

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2024. Design vmw

Search