Afilieri

Federatia Generala a Sindicatelor Familia este afiliata la Blocul National Sindical, EFBWW si BWI.
BNS

Federația Europeană a Lucrătorilor din Construcții și Lemn (EFBWW) este Federația Europeană a Industriei muncitorilor pentru următoarele sectoare: construcții, prelucrarea lemnului, silvicultură și industrii și meserii conexe. EFBWW are 76 de sindicate afiliate în 35 de țări și reprezintă un total de 1.500.000 de membri. EFBWW este o organizație membră a Confederației Europene a Sindicatelor (CES) și își are sediul la Bruxelles, capitala Europei.

Principala sarcină a Federației este de a reprezenta afiliații săi în Europa și de a le ajuta să apere drepturile și interesele lucrătorilor din industriile pe care le acoperă.
EFBWW oferă un cadru pentru cooperarea sindicală și coordonarea acțiunilor întreprinse în industriile pe care le reprezinta.

BNS

BWI este Federația Sindicală Globală care reunește sindicate libere și democratice cu membri din sectoarele de construcții, materiale de construcții, lemn, silvicultură și conexe.

BWI reunește aproximativ 351 de sindicate reprezentând aproximativ 12 milioane de membri în 127 de țări. Sediul central este la Geneva, Elveția. Birourile regionale și birourile de proiect sunt situate în Panama, Malaezia, Africa de Sud, India, Burkina Faso, Chile, Kenya, Rusia, Peru și Brazilia.

Misiunea BWI este de a promova dezvoltarea sindicatelor în sectoarele noastre în întreaga lume și de a promova și pune în aplicare drepturile lucrătorilor în contextul dezvoltării durabile.

BNS

Blocul Naţional Sindical (înființat în noiembrie 1991) este una dintre cele cinci mari confederaţii sindicale reprezentative din România, având în componenţa sa aproximativ 320.000 de membri de sindicat, lucrători din companii private sau din sectorul public.

BNS este alcătuit din 40 de federaţii profesionale ce reprezintă drepturile și interesele lucrătorilor din ramurile: construcţii de maşini, transporturi, gospodărie comunală, construcţii şi materiale de construcţii, poştă şi telecomunicaţii, servicii tipografice, electronică, electrotehnică, automatizări şi industria de apărare, cultură, energie, industria textilă, sănătate, administraţie publică, agricultură, finanţe-bănci, minerit şi geologie, sport. Din punct de vedere al acoperirii naţionale, BNS are filiale în toate județele țării.

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2024. Design vmw

Search