Noutăți

EVENIMENT DE CONȘTIENTIZARE NR. 7 ÎN DOMENIUL ENERGIEI REGENERABILE, EFICIENȚEI ȘI SECURITĂȚII ENERGETICE

Miercuri, 13 septembrie 2023, ora 10.00
Sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov - Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 18-20, Brașov

Avem deosebita plăcere să vă invităm să participați la cel de-al șaptelea eveniment ce are drept obiectiv creșterea conștientizării în domeniul energiei regenerabile, eficienței și securității energetice, realizat în cadrul proiectului „Powering Romanian SMEs to Increased Knowledge in Sustainable Efficiency/Dinamizarea IMM-urilor din România, prin creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă”, ID 2022/346631, finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar norvegian 2014-2021 în cadrul „Programului de Energie din România”.


În cadrul acestui eveniment se vor aborda probleme precum importanța performanțelor de mediu și energetice, competențe necesare accesului la finanțări alocate pentru mediu și eficiență energetică, cerințe importante pentru investirea în programe de eficiență, dar și coordonarea părților interesate din industria construcțiilor, alături de alte teme de interes, complementare în depășirea obstacolelor, dar și a utilizării din plin a oportunităților pentru atingerea unei eficiențe sustenabile.


În speranța că veți accepta invitația noastră, vă rugăm să confirmați participarea la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până luni, 11 septembrie 2023

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2024. Design vmw

Search