Noutăți

SESIUNE DE FORMARE NR. 7 ÎN DOMENIUL ENERGIEI REGENERABILE, EFICIENȚEI ȘI SECURITĂȚII ENERGETICE

Avem deosebita plăcere să vă invităm să participați la cea de-a șaptea sesiune de formare ce are drept obiectiv creșterea de conștientizare în domeniul energiei regenerabile, eficienței și securității energetice, realizată în cadrul proiectului „Powering Romanian SMEs to Increased Knowledge in Sustainable Efficiency/Dinamizarea IMM-urilor din România, prin creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă”, ID 2022/346631, finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar norvegian 2014-2021 în cadrul „Programului de Energie din România”.

Obiectivul general al proiectului constă în sporirea cunoștințelor IMM-urilor românești din sectorul construcțiilor pentru a încorpora practici sustenabile în realizarea eficienței durabile prin îmbunătățirea performanțelor lor de mediu și energetice.

În vederea realizării acestui obiectiv, în cadrul proiectului se derulează activități de conștientizare prin formare pentru: IMM-uri din sectorul de construcții (inclusiv materiale de construcții, producție, comercializare, servicii asociate: proiectare, urmărire în execuție, etc.), angajați, angajatori și antreprenori, manageri ai sistemului de management al calității și mediului, auditori interni din sectorul de construcții (inclusiv materiale de construcții, producție, servicii asociate: proiectare, urmărire în execuție, etc.).

Cursurile se vor desfășura în perioada 07-09 septembrie 2023 în format online. Înscrierea se va face pe principiul “primul venit, primul servit”, iar programul va fi transmis ulterior doar companiilor care au transmit confirmarea de participare.

Companiile interesate, care își desemnează reprezentanți să participe la sesiunile de formare, pot beneficia, ulterior, și de asistență tehnică gratuită în implementarea unui Sistem de Management al Energiei, cu planuri personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice în activitatea lor.

Persoană de contact: Andreea CRISTOIU, Expert recrutare grup țintă, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2024. Design vmw

Search