Comitete europene de întreprindere

“Comitetele Europene de Întreprindere pe înțelesul tuturor“

În data de 19 noiembrie 2021, reprezentanți ai federației au participat, la invitația Institutului pentru Politici Publice, la conferința finală din cadrul proiectului "Îmbunătățirea calității și nivelului de reprezentare a angajaților prin asimilarea organizațională și utilizarea eficientă a instrumentului Comitetului European de Întreprindere de către părțile implicate în relațiile industriale".  

În cadrul conferinței a fost prezentată analiza națională la nivelul României privind Comitetele Europene de Întreprindere și Analiza comparativă privind Comitetele Europene de Întreprindere în Europa Centrală și de Est.

A fost elaborat Ghidul “Comitetele Europene de Întreprindere pe înțelesul tuturor“ adresat angajaților din companiile internaționale.

Puteți descărca ghidul din secțiunea noastră de documente.

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2024. Design vmw

Search