Comitete europene de întreprindere

STRATEGII PENTRU INFORMAREA ȘI CONSULTAREA TINTITĂ A COMITETELOR EUROPENE DE INTREPRINDERE

EFBWW a finalizat în 2021 proiectul STIC al cărui principal obiectiv a fost sprijinirea reprezentanților lucrătorilor și coordonatorilor sindicali din Comitetele Europene de Întreprindere în stabilirea de informații și consultări semnificative pe subiecte importante precum: sănătate și siguranța, schimbări demografice, subcontractare, competențe și calificări, pentru care au fost elaborate Ghiduri strategice.

Ghidurile conțin propuneri și exemple de bune practici despre modul în care pot duce dialogul social cu managementul la nivelul companiei, la următorul nivel. Ghidurile arată că există o mulțime de bune practici care ar trebui să arate atât companiilor, cât și factorilor de decizie politică, că dialogul social semnificativ și mai multă democrație la locul de muncă sunt drepturi pentru lucrători și aduc o valoare adăugată atât lucrătorilor, cât și companiei și societăților democratice în ansamblu.

 

Puteti descarca ghidurile din sectiunea noastra de documente.

 

 

 

Încă din 1990, FGS Familia reprezinta lucrătorii din construcții și din zona de producție a materialelor de construcții.

FGS Familia si Sindicatul National Familia Constructii, Materiale de Constructii si Lemn sunt  organizații sindicale în care apărarea drepturilor și intereselor membrilor noștri este abordată cu multă seriozitate, cu dăruire, profesionalism și colegialitate. Ne respectăm membrii și acționăm împreună cu aceștia pentru a fi solidari, puternici și generoși.

Utilizăm toate pârghiile legale pentru apărarea drepturilor și intereselor sindicale în dialog social cu reprezentanții angajatorilor, precum și cu reprezentanți ai autorităților.

FGS FAMILIA

CUI 3376655

SINDICATUL NAȚIONAL FAMILIA CONSTRUCȚII, MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI LEMN

CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, București, România

 021 312 3886

 0752 06 44 10

 031 780 05 35

  office@fgs.ro

© Copyright FGS 2023. Design vmw

Search