Reprezentante locale FGS

1      FGS Sediul cental Bucuresti             Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.           
2      FGS Banat                                     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               
3      FGS Crisana                                   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.           
4      FGS Dobrogea                                Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.           
5      FGS Moldova nord                          Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               
6      FGS Moldova Sud                           Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.           
7      FGS Bucuresti (Muntenia)                Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               
8      FGS Oltenia                                    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.       
9      FGS Romania Central                      Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.           
10     FGS Transilvania                            Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
11     FGS Walahia Est                            Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.           
12     FGS Walahia Vest                          Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tipărire Email

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

FGS FAMILIA, CUI 3376655

SINDICATUL NATIONAL FAMILIA CONSTRUCTII, MATERIALE DE CONSTRUCTII SI LEMN, CUI 11344620

Str. Biserica Doamnei nr. 3, sector 3, Bucuresti, Romania

Telefon

  • 021 312 3886

  • 0752 06 44 10

Fax

  • 031 780 05 35 (direct)
  • 031 780 05 71 (direct)

Orarul de contact telefonic de luni pana vineri intre orele 9.00-15.0O